Quantcast
Channel:
Viewing all 408 articles
Browse latest View live

دانلود ویدئو مسابقه نصیری در دوی ۱۵۰۰ متر و کسب مدال طلا پارالمپیک 2012

$
0
0

دانلود ویدئو مسابقه والیبال نشسته ایران مقابل بوسنی در پارالمپیک 2012

$
0
0

دانلود ویدئو مسابقه والیبال نشسته ایران مقابل انگلیس در پارالمپیک 2012

$
0
0

دانلود ویدئو مسابقه والیبال نشسته ایران مقابل روسیه در پارالمپیک 2012

$
0
0

دانلود ویدئو کسب مدال طلا سیامند رحمان در پاورلیفتینگ پارالمپیک 2012

$
0
0

پیروزی شیرین تیم ملی والیبال ایران برابر ژاپن/ یک گام تا لیگ جهانی

$
0
0

ملی‌پوشان والیبال ایران با برتری قاطع مقابل ژاپن در یکقدمی حضور در مسابقات لیگ جهانی قرار گرفتند تا رویای والیبال ایران در آستانه تحقق قرار گیرد. این پیروزی شیرین در شرایطی حاصل شد که سالن 12 هزار نفری آزادی مملو از ایرانی‌های مشتاق بود.

 دو پیروزی پی در پی مقابل مصر با نتایج (3 بر صفر) و (3 بر یک) آنهم در قاهره تیم ملی والیبال ایران را به دیدار مقابل ژاپن کشاند تا با کسب امتیاز لازم در دیدار مقابل این تیم جواز حضور در لیگ جهانی را کسب کند.

نخستین دیدار تیم‌های ملی والیبال ایران و ژاپن از ساعت 19 امروز جمعه در سالن 12 هزار نفری آزادی که جمعه شب بیش از این تعداد تماشاگر را در دل خود جای داده بود، برگزار شد.

شاگردان "خولیو ولاسکو" که حمایت خیل تماشاگران را به دنبال خود داشتند، در این بازی خیلی زود برتری خود را به تیم ژاپن تحمیل کردند و با برتری (25 بر 19) در گیم اول شروعی عالی داشتند. برتری (25 بر 14) کمترین حق ملی پوشان والیبال ایران در گیم دوم بود که در این گیم به تیم ژاپن اجازه خودنمایی ندادند.

ژاپنی‌ها گیم سوم را بهتر از دو گیم اول آغاز کردند و از تیم کشورمان پیش افتادند اما فقط تا امتیاز 23 برتری از آن این تیم بود و پس از آن برتری از آن شاگردان خولیو ولاسکو شد. بازگشت به میدان فوق العاده تیم ایران که بلافاصله پس از وقت استراحت درخواستی سرمربی هوشمند کشورمان صورت گرفت، برتری (25 بر 23) آنها در گیم سوم را به دنبال داشت. والیبالیست های غیور کشورمان در این لحظه توانستند تا با کسب 5 امتیاز پیاپی عقب افتادگی سه امتیازی خود را جبران کرده و با اختلاف دو امتیاز گیم سوم را با پیروزی به اتمام برسانند. اتفاق شیرینی که باعث شد تا برتری 3 بر صفر در بازی نخست از آن تیم کشورمان شود.

بدین ترتیب تیم ملی والیبال کشورمان با برتری قاطع مقابل ژاپن با پیروزی تنها در یک گیم از بازی روز یکشنبه به لیگ جهانی والیبال صعود می کنند. اتفاق مهمی که تیم والیبال کشورمان در تمام تاریخ خود نتوانسته است به این امر دست یابد.

 در چارچوب مرحله نهایی مسابقات والیبال گزینشی لیگ جهانی تیم ملی والیبال ایران در یک دیدار دیگر به مصاف ژاپن می‎رود. برنامه این دیدار به شرح زیر است:

یکشنبه 19 شهریورماه - سالن 12 هزار نفری آزادی
* ایران - ژاپن (ساعت 19)

منبع:خبرگزاری مهر

 

مطالب مرتبط:

ورزش 

دانلود ویدئو مسابقه والیبال نشسته ایران مقابل روسیه در پارالمپیک 2012

دانلود ویدئو مسابقه والیبال نشسته ایران مقابل بوسنی در پارالمپیک 2012

برترین آثار کٌمدی تاریخ سینما (قسمت اول)

$
0
0

ژانر کٌمدی به عنوان یکی از گونه های مهم و پٌرطرفدار، از جایگاه ویژه ای در تاریخ سینما برخوردار است. از پیدایش و ظهور سینما تا کنون، آثار کٌمدی همواره سهم مهمی در بقا و پیشبٌرد سینما داشته است و توانسته تعداد زیادی از بازیگران و کارگردان های برجسته سینما را عرضه کند، برخی از این هنرمندان بزرگ "چارلی چاپلین"، "باسترکیتن"، "ژاک تاتی"، "هارولد لوید" و "برادران مارکس" هستند. ژانر کٌمدی در طول حیات سینما، موجب شادی، هیجان و انبساط خاطر تماشاچیان را فراهم ساخته است. آثاری که در این مجموعه آمده، انتخاب نگارنده می باشند و سعی شده آثاری انتخاب شوند که در رونق و پیش بردن ژانر کُمدی بسیار تاثیرگذار بوده اند، هر چند که تعداد آنها قطعا بیش از این فهرست است و بحث درباره کل این آثار، زمان و فضای بیشتری می طلبد.

1- قدرتمند «فرانک کاپرا» 1926 the strong

«قدرتمند» نخستین اثر مطرح "فرانک کاپرا" ی پُرآوازه است که  یکی از بهترین آثار کُمدی دوران سینمای صامت نیز به شمار می آید. فیلم جدای از کارگردانی استادانه "کاپرا"، مدیون هنرنمایی بازیگر نقش اصلی فیلم نیز هست. "هاری لانگدون" یکه ستاره بی چون و چرای فیلم «قدرتمند» است که با کارهای ابداعی و تلاش های بی وقفه خود فیلم را به یکی از آثار شاخص سینمای کٌمدی بدل کرده است.


2- ژنرال «باستر کیتن» 1926  the general

"باستر کیتن" یکی از کٌمدین های بزرگ سینما، پس از ساخت چند فیلم موفق در ژانر کٌمدی «مهمان نوازی ما»1923، «شرلوک جونیور»1924، «هفت شانس» 1925، با ساخت فیلم «ژنرال» یکی از شاهکارهای خود و تاریخ سینما را خلق کرد. «ژنرال» بر اساس یک ماجرای واقعی ساخته شد و "کیتن" فیلم اش را در لوکیشن های واقعی کارگردانی کرد. فیلم، داستان علاقه و عشق "کیتن" به یک لوکوموتیو و یک دختر است که ماجرایش در زمان جنگ های داخلی آمریکا می گذرد. «ژنرال» علاوه بر اینکه تا حد امکان به واقعیت نزدیک است، یک اثر کٌمدی بسیار موفق نیز هست. فیلم سرشار از صحنه های متنوع و هیجان انگیز و شوخی های خلاقانه "کیتن" است که آن را به اثری گرم و تماشایی بدل کرده است.


3- روشنایی های شهر «چارلی چاپلین» 1931  city light

"چارلی چاپلین" نیازی به معرفی ندارد، او معروف ترین شخصیت تاریخ سینماست. عصرطلایی سینمای صامت مدیون آثار برجسته "چاپلین" است و او با حضورش بر پرده سینما تا ابد باعث شادی و نشاط مردم است. "چاپلین" فیلم «روشنایی های شهر» را در دوره ای ساخت که دیگر سینمای صامت جای خود را به سینمای ناطق سپرده بود و آثار صامت دیگر رونق گذشته را نداشتند. اما "چاپلین" فیلم اش را به صورت صامت ساخت و نتیجه کار با بهره بردن از فضایی عاطفی و احساسی، مهارت های فیزیکی "چاپلین" و قدرت نمایش و پانتومیم او، به یکی از زیباترین آثار کٌمدی تاریخ سینما بدل شد.

4- یک شب اتفاق افتاد «فرانک کاپرا» 1934  it happened one night

«یک شب اتفاق افتاد» اثری بسیار جذاب و از کٌمدی رومانتیک های معروف تاریخ سینماست که هنوز هم تازه و تماشایی است. فیلم در دورانی ساخته شد که کشور آمریکا در وضعیت بد بحران اقتصادی به سر می برد و محیط طنزآمیز و باطراوت فیلم می توانست بر ذهن و روحیات تماشاگران اثربخش باشد. حضور دو بازیگر فیلم "کلارک گیبل" و "کلود کولبرت" که نقش خود را به شکلی بی مانند ایفا کردند از نقاط مثبت فیلم است. فیلم با دریافت 5 جایزه اسکار، باعث به شهرت رساندن "کاپرا، گیبل و کولبرت" نیز شد.


5- شبی در اُپرا «سام وود» 1935 A Night at the Opera

«شبی در اُپرا» از بهترین آثار کٌمدی کلاسیک تاریخ سینما به شمار می آید. در این فیلم، مثلث ویرانگر "برادران مارکس" به بهترین شکل ممکن و پُررنگ تر از هر حضور دیگرشان، هنر خود را به نمایش می گذارند. آنها هیچگاه اینگونه در فیلمی، در خلق هرج و مرج شادمانه آزادی عمل نداشته اند. شوخی های بی امان و دیوانه کننده "گروچو"، اعتماد به نفس و گستاخی "چیکو" و لال بازی دیوانه وار "هارپو"، فیلم را به یک اثر برجسته و بزرگ بدل کرده است.


6- پرورش بی بی «هاوارد هاکس» 1938 bringing up baby

از شاهکارهای کٌمدی دهه 1930 سینمای آمریکا و از آثار شاخص "هاوارد هاکس". از ویژگی های فیلم می توان به کارگردانی "هاکس" و تسلط او بر صحنه های فیلم، و به ضرب آهنگ نفس گیر و موقعیت های طنز پی در پی آن اشاره کرد. دیالوگ های طنزآمیزی که میان دو بازیگر استثنایی فیلم، یکی "کری گرانت" در نقش دانشمندی خنگ ولی بامزه و دیگری "کاترین هپبرن" در نقش یک دختر بازیگوش و عجیب و غریب، ردوبدل می شود از دیگر امتیازهای اثر محسوب می شود. «پرورش بی بی» یک کٌمدی نشاط آور و ممتاز است.


7- بودن یا نبودن «ارنست لوبیچ» 1942  to be or not to be

«بودن یا نبودن» یکی از بهترین کٌمدی هایی است که تاکنون ساخته شده است و در واقع این فیلم "لوبیچ" را باید نقطه اوجی در تاریخ سینمای کٌمدی دانست. این فیلم "لوبیچ" علاوه براینکه حمله ای است به نازیسم  و ویرانی اروپا، کٌمدی بدیع و پیچیده ای از استاد به شمار می آید که در نوع خود بی نظیر است. ریتم سریع فیلم متناسب است و لحظه ای از اوج نمی اُفتد. شوخی های کلامی در فیلم کم نظیرند و بازیگران فیلم همگی در اوج هستند. این اثری است جذاب و هنوز جادویی.


8- همه چیز درباره ایو «جوزف ل منکه ویتس» 1951 all about eve

این فیلم شاهکاری است از "منکه ویتس" که هنوز با گذشت چند دهه از زمان ساخت آن، تازگی و طراوت دارد. نقطه قوت فیلم، فیلمنامه ظریف و به دقت فکرشده فیلم است که آن را خود "منکه ویتس" نوشته است. «همه چیز درباره ایو» در مرحله نخست اثری است درباره کارهای نمایشی و دنیای تئاتر و شخصیت اصلی آن «ایو» بازیگر تازه کار تئاتری است که رویای شهرت و کسب موفقیت در ذهن دارد. اما فیلم در مرحله ای دیگر کٌمدی فاخری است با حضور ستارگان بزرگی همچون "بت دیویس"، "آن باکستر"، "مرلین مونرو"، "جرج ساندرز" و.. که در اوج خود به سر می برند و با شوخی های کلامی و هجوگونه خود، فیلم را به اثری شاخص در سینمای کٌمدی بدل کرده است.


9-  مرد آرام «جان فورد» 1952  the ouiet man

کٌمدی کلاسیک ی درخشان از "جان فورد" و اثری بزرگ و موفق در تاریخ سینما. شوخ طبعی خاص  و همیشگی "فورد" که تقریبا در تمامی آثارش به چشم می خورد در فیلم «مرد آرام» به اوج خود می رسد. "فورد" اینبار داستانش را به سرزمین مادری اش می برد و آن را با استادی تمام و با لحنی شیرین و صمیمانه ای به تصویر می کشد. بازیگر محبوب او "جان وین" در نقش مٌشت زنی ظاهر می شود که به سرزمین اش بازگشته و با دختری به نام "مری کیت" ازدواج می کند، اما برخورد او با برادر زنش "مک لاگن" که آدمی یکدنده و عصبی مزاج است، رویدادها و موقعیت های سرشار از طنز را بوجود می آورد.

 
10- دایی جان «ژاک تاتی» 1958  mon oncle

در میان کٌمدین های موفق تاریخ سینما، "ژاک تاتی" نیز به مانند "چاپلین" از بزرگترین هنرمندان این ژانر است. در میان آثار "ژاک تاتی" فیلم «دایی جان» از شاخص ترین آثار او محسوب می شود. طنز بصری خاص «تاتی»، نماهای دور و حرکات ثابت دوربین، رابطه میان شخصیت ها، بهره گیری از اشیاء و صداهای محیط، طراحی صحنه و دکور و نوع خاص لباس ها، از مشخصه های اصلی اوست که در فیلم «دایی جان» به اوج و کمال می رسد. "تاتی" در «دایی جان» شوخی ها و صحنه های طنز درخشانی را خلق می کند و فیلم برخوردار از ساختاری استادانه در مورد تضاد زنده گی طبیعی و ماشینی است. «دایی جان» یک کٌمدی استثنایی است.


11- افراد ناشناس همیشگی «ماریو مونیچلی» 1958  I soliti ignoti

«افراد ناشناس همیشگی» یکی از بهترین کٌمدی های ایتالیایی است که تاکنون ساخته شده است. فیلم به مانند دیگر آثار "مونیچلی" «جنگ بزرگ»، «دزد پٌرشور» درونمایه ای انتقادی دارد و حتی می توان آن را بهتر از فیلم  مهم او «جنگ بزرگ» دانست. داستان فیلم درمورد عده ای دُزد آماتور است که می خواهند به یک جواهر فروشی دستبرد بزنند اما غیرحرفه ای بودن آنها در انجام سرقت، موقعیت های طنز فراوانی را بوجود می آورد، این یکی از مُضحک ترین سرقت های سینمایی است.


12-  بعضی ها داغش را دوست دارند «بیلی وایلدر» 1959 some like it hot

قطعا این بهترین فیلم کٌمدی تاریخ سینماست. "بیلی وایلدر" بزرگ و فیلمنامه نویس محبوب اش "دایموند" یکی از بی نقض ترین و کاملترین کارهایشان را ارائه می دهند. تماشاگر در این فیلم نزدیک به 2 ساعت کامل به شوخی های بازیگران، موقعیت ها و نکته های جذاب فیلم می خندند. از ویژگی های مهم فیلم ،ریتم وآهنگ سریع آن است که لحظه ای در فیلم اٌفت نمی کند و همینطور ساختار محکم و کنترل تمام صحنه های فیلم که با مهارت تمام ساخته و پرداخته شده اند. بازیگران فیلم "مرلین مونرو"، "تونی کورتیس" و البته "جک لمون" در بهترین شرایط ممکن به سر می برند و بازی های طلایی را از خود ارائه می دهند. این فیلم یک اثر ناب و بی همتاست.


13- فریب خورده،رانده شده «پی یترو جرمی» 1963، sedotta e abbandoata

یکی از کٌمدی های خوب ایتالیایی  و دومین کٌمدی "جرمی" پس از اولین کٌمدی موفق اش «طلاق به سبک ایتالیایی». داستان فیلم در شهر کوچکی در سیسیل می گذرد و ماجرای آن به رابطه یک جوان "پپینو" با یک دختر پانزده ساله می پردازد. "جرمی" در مهار صحنه های فیلم که اغلب پٌرسروصدا و شلوغ هستند موفق است، همینطور در خلق فضایی طنزآمیز اصیل ایتالیایی لحظات مٌفرح و پٌرنشاطی را بوجود می آورد. از طرفی فیلم "جرمی" از وجود بازیگران نیز جان می گیرد که در واقع مرکز ثقل واقعی فیلم هستند.


14- دنیای دیوانه دیوانه دیوانه دیوانه «استنلی کریمر» 1963  it’s a mad mad mad world

کٌمدی درخشانی از "کریمر" که حاوی طنز و شوخی های فراوانی است. طرح  تعقیب و گریز داستان که از همان ابتدا تا انتهای فیلم ادامه دارد و موقعیت ها و صحنه هایی که شخصیت ها در طی جستجو برای بدست آوردن 350هزار دلار پول بوجود می آورند، هیجان و لحظات جذابی را به فیلم بخشیده است. صحنه های کٌمدی بزن بکوب و تعقیب و گریز، بدیع و خوش ساخت هستند. یکی از ویژگی ها و جذابیت های فیلم، حضور تعداد زیادی از ستارگان سینمای کمدی است، از جمله "باستر کیتن" و "جری لوئیس" که به فیلم شکوه و جلای خاصی بخشیده است.


15- تیری در تاریکی «بلیک ادواردز» 1964  a shot in the dark

«تیری در تاریکی» فیلمی سرشار از نمایاندن استعدادها و توانایی های هنری خیره کننده  زوج جذاب "بلیک ادواردز" و "پیتر سلرز" است. این دومین فیلم از سری فیلم های «پلنگ صورتی» است که با بازی ویرانگر و دیوانه وار "سلرز" که در فیلم موجی از ویرانی و آشفتگی را بوجود می آورد همراه است که اثر را به بهترین فیلم از سری فیلم های «پلنگ صورتی» بدل می کند. «تیری در تاریکی» در برگیرنده بهترین شوخی های تصویری و کلامی است که به همت "سلرز" یکه ستاره فیلم و تجسم کٌمدی خاص «ادواردز» شکل می گیرد. این فیلم نقطه عطفی در تاریخ سینمای کمدی است.


16- دکتر استرنج لاو «استنلی کوبریک» 1964  dr.strange love

«دکتر استرنج لاو: یا چگونه یاد گرفتم از نگرانی دست بردارم و بٌمب را دوست داشته باشم» یک کٌمدی سیاه و شاهکاری از "استنلی کوبریک" است، فیلمی که با استادی کامل ساخته و پرداخته شده است. کارگردانی "کوبریک" و تسلط اش بر صحنه ها حیرت انگیز است. موضوع فیلم برخلاف هراس آور بودنش، به علت مهارت کوبریک در چیدمان و پرداخت صحنه ها و همینطور فیلمبرداری و طراحی صحنه فوق العاده، چهره ای طنزآمیز به خود می گیرد. "کوبریک" در انتخاب بازیگرها نیز موفق بوده و حضور "پیتر سلرز"، دیدگاه طنزآمیز فیلم را تقویت کرده است.


17- جنجال بزرگ «جرارد یوری» 1966  la grande vadvouille

یکی از فیلم های  نمونه بازیگر سرشناس کٌمدی فرانسه "لویی دوفونس" که به صرف وجود "دوفونس" به کٌمدی ارزشمندی بدل شده است. صحنه های حادثه ای جذاب و گفتگوهای بامزه با بازی خاص "دوفونس" (آدم عصبی و پُرتحرک) در کنار دیگر بازیگر خوب فیلم "بورویل" در داستانی جذاب که موضوع آن در زمان جنگ جهانی دوم می گذرد  و به یمن کارگردانی خوب "یوری" کششش خود را حفظ می کند، بسیار تماشایی از کار درآمده است.


18- فرانکنستاین جوان «مل بروکس» 1974  young  frankenestein

از آثار شاخص کٌمدی تاریخ سینما. "مل بروکس" پس از فیلم «زین های شعله ور» که هجویه ای بر ژانر وسترن بود، در «فرانکنستاین جوان» به سراغ سینمای ترسناک رفت و آن را به هجو گرفت. اما "بروکس" اینبار بهتر و موفق تر از قبل بود. فیلم هم طنزی بصری ناب است و هم اثری با شوخی های کلامی بسیار عالی. همینطور فیلم به لحاظ جزئیات، میزانسن، حرکات و موسیقی و طراحی صحنه و دکور درخشان است. فیلم ساختاری یکدست و هماهنگ دارد و یکی از خصایص مهم فیلم روابط میان شخصیت هاست که در طول فیلم موقعیت های خنده آوری را پدید می آورد. بازیگر نقش فرانکنستاین "مارتی فلدمن" نیز هیچگاه به این خوبی نبوده است.


19- آمارکورد «فدریکو فلینی» 1974 amarcord

«آمارکورد» یکی از موارد نادر و درک نشدنی است. فیلم رجعت ی نوستالژیک به دهه 30 ایتالیاست، تصویری از ایتالیای زیر سلطه فاشیسم که زمستان سختی را می گذراند. اما فلینی در فیلم اش با روایت داستانی مٌفرح و خلق شخصیت هایی صمیمانه و سرشار از طنز، موقعیت های خنده آور را می آفریند و فیلم را به یک کٌمدی شاخص بدل می کند، یک کٌمدی منطقی اصیل و تماشایی. در صحنه ای از فیلم یکی از شخصیت ها این دیالوگ را بیان می کند: همه تو این شهر به ما می خندند، حتی خروس ها!


20- آنی هال «وودی آلن» 1977  annie hall

«آنی هال» یکی از بهترین و خالصانه ترین کارهای "وودی آلن" است. فیلم به هر لحاظی فیلمی محبوب است، زوج دوست داشتنی "وودی آلن" و "دایان کیتن" با بازی های دیوانه وار و متفاوت شان، بحث ها،شوخی ها و دیالوگ ها و حتی لباس هایشان بسیار جذاب و تماشایی اند و در واقع می توان گفت با همین حضورشان در فیلم «آنی هال» به تاریخ سینما پیوسته اند. فیلم جدای از اینکه از کٌمدی های شاخص تاریخ سینماست از بهترین آثار نیویورکی سینمای آمریکا نیز به شمار می آید.

منبع: سینمانگار 

 

مطالب مرتبط:

فیلم و سینما 

 دانلود ویدئو قطعه ی حماسی(A Dark Knight)،تیتراژ پایانی فیلم شوالیه تاریکی

نهمین طلای ایران در پارالمپیک لندن بر سینه حردانی درخشید

$
0
0

رکورد شکنی حردانی

در ادامه رقابت‌های دوومیدانی بازی‌های پارالمپیک 2012 لندن و در ورزشگاه المپیک لندن، جواد حردانی، پرتابگر دیسک کشورمان در کلاس ادغامی F37/38 با پرتابی به میزان 52 متر و 91 سانتی‌متر مدال طلای این رقابت‌ها را بر گردن آویخت.

حردانی که مدال طلای پارالمپیک 2008 پکن و رکورد جهان را در این ماده در اختیار دارد در پرتاب نخست خود با 51 متر و 51 سانتی‌متر رکورد جهان را که در اختیار خودش بود، به میزان 3 متر و 19 سانتی‌متر ارتقا داد و در پرتاب‌های سوم و چهارمش هم به ترتیب با 52 متر و 48 سانتی‌متر و 52 متر و 91 سانتی‌متر بار دیگر این رکورد را بهبود بخشید.

حردانی در پرتاب‌های‌ خود به ترتیب دیسک را به میزان 51.51 - 48.31 - 52.48 - 52.91 و 47.32 پرتاب کرد.

مدال طلای حردانی، بیست و یکمین مدال کاروان ورزشی ایران (دلوار) و نهمین مدال طلای کاروان کشورمان بود. حردانی پیش از این نیز به مدال برنز پرتاب وزنه در لندن دست یافته بود.
منبع:ورزش3

 

مطالب مرتبط:

ورزش 

پارالمپیک 2012 لندن

دانلود ویدئو کسب مدال طلا سیامند رحمان در پاورلیفتینگ پارالمپیک 2012

  
 
 

طلاهای ایران در پارالمپیک به 10 رسید/ خالوندی قهرمان پرتاب نیزه شد

$
0
0

محمد خالوندی طلا گرفت.والیبال به بوسنی باخت و نقره داغ شد.


محمد خالوندی قهرمان مسابقات پرتاب نیزه پارالمپیک شد تا آخرین ورزشکار طلایی ایران در لندن لقب گیرد.

محمد خالوندی ملی‌پوش پرتاب نیزه ایران در کلاس F58/57 موفق شد با شکستن رکورد جهان و پارالمپیک، مدال باارزش طلای این ماده را به خود اختصاص دهد و تعداد مدال های طلای ایران در پارالمپیک 2012 را به 10 برساند.

خالوندی در همان پرتاب اول کار را تمام کرد و با ثبت رکورد 50 متر و 98 سانتی‌متر با شکستن رکورد جهان، امتیاز 1044 را برای خود ثبت کرد و از رقبا فاصله گرفت. پرتاب‌های دوم و سوم او هم باز نزدیک به رکوردش بود و به ترتیب 50 متر و 96 سانتیمتر و 50 متر و 33 سانتیمتر را در حرکت‌های دوم و سوم ثبت کرد.

این در حالی بود که خالوندی که در کلاس F58 مسابقه می‌داد و رقابت بسیار نزدیکی با باتیستای برزیلی در کلاس F 57 داشت؛ چرا که این پرتابگر موفق شده بود رکورد جهان را در F 57 شکسته و تنها 20 امتیاز با خالوندی فاصله داشت اما نتوانست در شش پرتاب خود به قهرمان ایرانی برسد و پرتابگر ایران در نهایت مدال با ارزش طلا را نصیب کاروان "دلوار" کرد تا دهمین مدال طلای ایران به دست آید و تلخی شکست والیبال نشسته در فینال تا حدودی فراموش شود.

خالوندی که پس از سه پرتاب اولش، مدال طلا را حتمی می دید، در پرتاب چهارم 48 متر و 96 سانتی متر انداخت، در پرتاب پنجم 47 متر و 43 سانتی متر را ثبت کرد و در پرتاب ششم حد نصاب 40 متر و 48 سانتی متر را از خود به جای گذاشت.

ورزشکاران برزیل و مصر هم در این ماده نقره و برنز گرفتند.

 دیدار فینال مسابقه‌ی والیبال نشسته پارالمپیک بین ایران و بوسنی و هرزگوین نیز امشب برگزار شد که ملی‌پوشان در حالی در فینال تن به شکست 3 بر یک دادند که در دور مقدماتی موفق شده بودند همین تیم بوسنی را مغلوب کنند.

تیم ملی والیبال نشسته ایران سابقه هفت دوره حضور در بازی‌های پارالمپیک را دارد که پنج بار قهرمان شده و این دومین نایب قهرمانی ایران پس از المپیک آتن بود.

کاروان ورزشی ایران تا به حال صاحب 10 مدال طلا، 7 نقره و 6 برنز شده است و فوتبال 7 نفره، آخرین شانس مدال ایران در لندن است.

امشب(یکشنبه شب) پرونده بازی‌های پارالمپیک 2012 بسته می شود و تیم فوتبال 7 نفره ایران ساعت 17 به وقت تهران برای کسب مدال برنز با برزیل مسابقه می‌دهد.

منبع:ایسنا

 

مطالب مرتبط:

ورزش 

پارالمپیک 2012 لندن

 نهمین طلای ایران در پارالمپیک لندن بر سینه حردانی درخشید

دانلود ویدئو کسب مدال طلا سیامند رحمان در پاورلیفتینگ پارالمپیک 2012

  
 

دانلود ویدئو بسیار زیبایی از برد 3 بر یک رم مقابل اینتر و 5 نکته از این بازی

$
0
0

رم بعد از ۵ سال دوباره طعم برد در جوزپه مه آزا را کشید و شبی فراموش نشدنی برای هوادارانش رقم زد.ویدئو بسیار زیبایی از این دیدار را میتوانید در ادامه دانلود نمایید.

دانلود ویدئو خلاصه بازی

 

دانلود گل الساندرو فلورنزی در دقیقه ۱۵- حجم: ۹٫۷۹ 

دانلود گل پابلو دنیل اسوالدو در دقیقه ۶۷ - حجم: ۹٫۱۱

دانلود گل مارکو انتونیو مارکینیو در دقیقه ۸۱ - حجم: ۸٫۸۳

 شاید بتوان گفت بعد از دوران طلایی اسپالتی رم هرگز به این زیبایی فوتبال بازی نکرده بود. بعد از بازی برابر کاتانیا که انتقاداتی را به همراه داشت، این بار زمن با تیمش داخل زمین بازی جواب منتقدانش را داد. در این بازی رم نه تنها در نتیجه گیری موفق بود بلکه به عنوان یک تیم هم خوب کار کرد و پیشرفت های محسوسی در تیم نسبت به بازی قبل قابل مشاهده بود. هر قدر که به پیشتر میرویم زمانلاندیا بیش از پیش خودنمایی میکند و هواداران را مجذوب خود میکند. ۵ نکته از این بازی را با هم مرور میکنیم:

۱- ستاره ای متولد میشود

یکشنبه شب در حالیکه همه منتظر درخشش هافبک های گرانقیمت و جدید اینتر بودند یک ستاره ی جوان ایتالیایی بیشتر از همه ی بازیکنان در وسط زمین درخشید. فلورنزی برای اولین بار در سری آ در ترکیب ۱۱ نفره تیم قرار گرفت و این اتفاق برای او با یک گل همراه بود. بهترین بازیکن جوان فصل قبل سری ب نه تنها در گلزنی بلکه در کل بازی بسیار تاثیر گذار ظاهر شد و جواب کسانی را که فکر میکردند او برای تیمی چون رم کافی نیست را داد. سرعت فوق العاده، نفوذهای خطرناک و قراردادن خود در موقعیت گلزنی از او هافبکی متفاوت از سایر هافبک های تیم میسازد که به نظر میرسد در حال حاضر بیشتر از بقیه چشم زمن را گرفته باشد و مطمئنا از هفته ی بعد نشستن او روی نیمکت سخت تر خواهد شد. به عقیده برخی سایت های خبری او بهترین بازیکن زمین در بازی دیشب بود. بعد از بازی هم همگان از جمله استراماچونی و توتی هم لب به ستایش این ستاره جوان گشودند. همچنین نام او در کنار پیرلو و همسیک در خط میانی تیم هفته ی ۲ سری آ قرار گرفت. آیا فلورنزی میتواند ادامه دهنده ی راه توتی و دروسی باشد؟ گذر زمان جواب این سئوال را به ما خواهد داد.

۲- توتی و زمن! بهتر از ۱۳ سال پیش

در روزهای اول ورود زمن به پایتخت کارشناسان فکر میکردند توتی جایی در ترکیب ۳-۳-۴ زمن نداشته باشد و نیمکت نشینی وی را پیش بینی میکردند. ولی او دیشب فوق العاده ظاهر شد و با دو پاس گل بهترین بازیکن زمین بود. بر خلاف بازی قبل که بیشتر مایل به خط طولی زمین بازی میکرد ولی در این بازی  خود را در کناره زمین حبس نکرده بود و آزادانه در زمین حضور داشت و در نبود پیانیچ, بازیگردان اصلی رم بود. این دقیقا همان چیزی بود که زمن هم از کاپیتان تیمش میخواست. دیشب کاپیتان ۳۷ ساله ی رم بسیار دونده ظاهر شد و در مواقع نیاز در دفاع حضور پیدا میکرد و از توپ های سرگردان موقعیت های ضد حمله خوبی برای تیم میساخت. با حضور او و بالزارتی شاهد بودیم که سمت چپ تیم اینتر فلج شده بود و هیچ حمله ای از این سمت صورت نمیگرفت. بدون شک او نقش به سزایی در پیروزی دیشب داشت و به نظر میرسد این افسانه تمام نشدنی باشد. توتی دیشب نشان داد که بهتر از هر کسی به فلسفه ی فوتبالی زمن آشناست و خیلی خوب در تیم زمن جای خود را پیدا کرده است.

۳- تازه وارد ها …

دسترو و تاکسیدیس یکشنبه شب اولین بازی رسمی خود را با پیراهن رم تجربه کردند. دسترو با این که تکنیک بالایی از خود به نمایش می گذاشت ولی در جریان بازی چندان تاثیرگذار نبود و یک شروع نه چندان خوب با رم داشت. به نظر میرسد دسترو به زمان بیشتری برای هماهنگی با تیم نیاز دارد. همچنین توپ هایی که دسترو در سمت راست لو میداد پیریس را در دفاع دچار مشکل میکرد.

اما بر خلاف دسترو، تاکسیدیس شروع خوبی با رم داشت و او از اولین بازی نمره ی خوبی کسب کرد. به نظر میرسد این غول یونانی برای بازی در ترکیب زمن آفریده شده و دلیل اصرار زمن هم برای خرید این بازیکن همین مسئله بوده است. بعد از بازی دروسی گفت که با وجود این بازیکنان جوان رم تا ۱۰ سال نیاز به هافبک دفاعی نخواهد داشت.

۴- کاستان بهتر از کئر و خوان

شاید کاستان مدافعی چون تیاگو سیلوا نباشد و به عنوان یک ستاره به تیم اضافه نشده باشد ولی در دو بازی اخیر نشان داد که دفاع رم با حضور او مطمئن تر از گذشته عمل خواهد کرد. سرعت خوب و دفع توپ عالی و بازی خوانی بالا از ویژگی های این مدافع برزیلی است که او را تبدیل به بازیکنی مناسب برای ترکیب زمن میکند. ویژگی هایی که کئر و خوان کمتر از آن برخوردار بودند و ناچار جای خود را به کاستان برزیلی دادند. به نظر میرسد جایگزینی کئر – کاستان از جانب ساباتینی تصمیمی ذکاوتمندانه بوده است که در عین حال بودجه ی لازم برای خرید مارکینیوس جوان را هم تامین کرد.

۵-تفاوت های رم زمن و انریکه

رم انریکه بیشتر به دنبال حفظ توپ بود و حرکات عرضی زیادی در بازی تیم دیده میشد. پاس های بی هدف در عرض زمین یا پاس های رو به عقب گاهی تماشاگر را از کوره به در میکرد. روشی که در برابر دفاع های متراکم تیم های ایتالیایی چندان جواب نداد و رم را مجبور به تغییر سبک کرد.

رم زمن بیشتر از این که به فکر حفظ توپ باشد به دنبال بدست گرفتن فضاهای زمین است. در واقع این سنت تیم های ایتالیایی است که زمن هم از آن غافل نیست. در بازیهای رم زمن خبری از پاس های عرضی نیست و بازیکنان سعی میکنند با پاس های رو به جلو سریع از به هم ریختگی دفاع تیم حریف استفاده کنند و به گل برسند. در گل های دوم و سوم دیشب رم این نکته مشهود بود.

منبع:آ.اس.رم27

 

مطالب مرتبط:

زده شدن حدود هزار ضربه پشت پا توسط فرانچسکو توتی

صحبتی با طرفداران آ.اس رم

نامه توتی به دلپیرو: بدون تو احساس دلتنگی می کنم الکس

از رم مى روم تا نشان بدهم از همه سرترم حتى از توتى!!

نامه توتی به دلپیرو: بدون تو احساس دلتنگی می کنم الکس

$
0
0

توتی کاپیتان رم برای الکس دلپیرو نامه ای فرستاد.

“الکس،می دانم در استرلیا مسیر جدیدی را انتخاب کرده ای، اما من بدون تو احساس دلتنگی می کنم زیرا ما زمان بسیاری از زندگیمان را کنار هم سپری کردیم.

در بسیاری از میدان ها در مقابل هم بودیم اما هر اتفاقی که افتاد رابطه میان ما از بین نرفت و ما با هم بزرگ شدیم در دو تیم متفاوت و دو رقیب بی پایان برای هم بودیم.

در بازی های ملی بسیاری کنار هم بودیم اگر چه خیلی ها می خواستند با حسادتی که میان ما وجود نداشت رابطه ما را خراب کنند اما موفق نشدند.

من و تو هرگز هیجان برلین را در سال ۲۰۰۶ برای صعود به فینال فراموش نمی کنیم آن روز، روزی بود که با گل خارق العاده تو به فینال صعود کردیم.

امروز با وجود تبریک های بسیار من غمگینم، اما برای تو خوشحالم چون مبارزات یک قهرمان تمامی ندارد به علاوه تکنیک تو و خود تو بهترین نماینده ممکن برای ایتالیاست.

با آرزوی موفیت برای تو”

“فرانچسکو توتی

منبع: RomaNews.iR

 

مطالب مرتبط:

زده شدن حدود هزار ضربه پشت پا توسط فرانچسکو توتی

صحبتی با طرفداران آ.اس رم

دانلود ویدئو بسیار زیبایی از برد 3 بر یک رم مقابل اینتر و 5 نکته از این بازی

از رم مى روم تا نشان بدهم از همه سرترم حتى از توتى!!

دانلود ویدئو کسب مدال طلای جواد حردانی در پرتاب دیسک پارالمپیک 2012

$
0
0

دانلود ویدئو کسب مدال طلای محمد خالوندی در پرتاب نیزه پارالمپیک 2012

$
0
0

صحبتی با طرفداران آ.اس رم

$
0
0

درود دوستان
درود خانواده ی رمی من!
.
.
.
چند کلام با شما حرف دارم! حوصله دارید؟ بیایید دقایقی با هم باشیم!
این چند روز اتفاقات عجیبی افتاد و حرف هایی زده شد که اشک جاری کرد!
اما در نهایت باز هم به غرورم اضافه شد.
دوست دارید از کجا شروع کنم؟ از اینکه سه اسکودتو بیشتر نداریم؟ اینکه لیگ قهرمانان را هیچگاه فتح نکردیم؟ یا اینکه اصلا اروپایی نیستیم؟ یا از در یک قدمی ستاره ی نقره ای بودن؟ ما دیوانه ایم؟! آخر این چه تیم بی افتخاریست که ما داریم! بگذارید همین ابتدا نکته ای به شما بگویم دوستان! اگر فقط و فقط به دنبال اینچنین افتخارات و جام ها برای ویترین باشگاهتان هستید، ادامه مطلب را نخوانید و پیشنهاد میکنم در مرورگر خود آدرس سایت هواداری بارسلونا یا منچسترسیتی و شاید به زودی پاریسن ژرمن(پاریسن سری آ) را جستجو کنید! اما اگر از من به عنوان یک عضو خانواده، می شنوید، جایی نروید و همینجا همراه باشید!

مطمئن بودم! متشکرم که هنوز اینجایید!
اینطور خوب نیست! بگذارید از جای دیگری آغاز کنم.
موافقید همراه هم وارد المپیکو شویم؟!!! این آرزوی تک تک ماست. فقط کافیست کمی از قوه ی تخیلتان کار بکشید! بیایید برویم.
از درب اصلی وارد میشویم و همینطور که پیش میرویم صداها بلندتر و بیشتر و وحشتناک تر می شود! از چند پله پایین میرویم و چند متر جلوتر همان تعداد پله را بالا می آییم! همه در تکاپو و جنب و جوشند. اما انگار اصلا ما را نمی بینند! خب چه بهتر! اینطور راحت تریم.
چیزی به ورودی زمین اصلی المپیکو نمانده. می دانم شما هم دلهره دارید! صدا به ترسناک ترین حالت خود رسیده. 
پسر عجب جاییه! خودتان را کنترل کنید. جلوتر می رویم و پا به چمن مقدس المپیکو میگذاریم! صدای خانواده ی ما کر کننده است! و اینجا خانه ی ماست!
در چهار جهت خانه آتش های معروف جالوروسی در حال شعله کشیدن است و فضا با دودهای قرمز و زرد، رنگ آمیزی شده و آن گوشه کودکی با هیجان نوشته ای که از خود او بزرگ تر است را بالای سرش گرفته که: “ no TOTTI no party “.
خوب است. همین جا می نشینیم. درست در دایره مرکز خانه! فکر می کنم جای مناسبی برای ادامه صحبتمان باشد! اگر این هیاهوی خانه بگذارد! پس حلقه بزنید!
سعی میکنم خیلی کوتاه بگویم تا خسته نشوید. خب همه خوب می دانیم که اینجا کجاست. جایی که غیرت و غرور و تعصب و مردانگی از جای جایش می بارد و بوی شرافت می دهد. جایی که خیلی ها اینجا بازیکن (آدم) شدند و بعد با بی مهری و قدرناشناسی رفتند و البته چوبش را هم خوردند! شما کسی را به یاد دارید که این خانه را ترک کرده باشد و هنوز او را “فوتبالیست خوب” بنامند؟ یا حداقل مانند دوران حضورش در اینجا بدرخشد؟ چه کسی؟
کاسانو؟ مکسس؟ ساموئل؟ باتی گل؟ آکو؟ مانسینی؟ چیوو؟ یا کاپلو؟!!!
من که کسی را به خاطر ندارم. اصلا مگر می شود آدم عاقل باشد و این خانه را ترک کند؟ اینجا محل تولد اسطوره هاست! آگوستینو و جیانینی و… و کسی که اگر بگویم در قلبم است، کم گفته ام! در رگ های من جریان دارد! و مطمئنا نیازی به گفتن نامش نیست! چون همه دارند او را صدا می زنند و فریاد میکشند
” تنها یک کاپیتان وجود دارد”.
او به ما یاد داد که اینجا باشیم و هرگاه ناگهان به خودمان می آییم که “ما اینجا چه میکنیم؟” با یادآوری نام و چهره اوست که میفهمیم چرا اینجاییم و هیچوقت قصد نداریم برویم! از او بزرگتر نمیشناسم. و همچنین از او فروتن تر. خبر چند وقت پیش یادتان است؟ بعد از اینکه گفت “مسی در رستوران آمد و سلام کرد و تقاضای عکس و…” . بلافاصله این جمله را گفت که “اگر من هم اول او را می دیدم، همین کار را میکردم” اگر شخص دیگری را با این خصوصیات سراغ دارید لطفا به من بگویید! اما یاد چند هفته قبل افتادم و جایی که یکی از دوستان نزدیکم اشک میریخت! وقتی دست دور گردنش گذاشتم و پرسیدم چرا؟ در میان اشک ها فقط گفت: ” الکس… الکس… چرا باهاش این کار رو کردن…” حرفی نداشتم. درکش هم نمیکردم چون در خانه ما هیچگاه همچین اتفاقی نخواهد افتاد. مگر ما تبانی کار و فاسدیم که اسطوره و نمادمان را تبدیل کنیم به “کاریکاتوری که رو به جاده ای بی مقصد میرود، با چمدانی در دست”؟ مسلم است که نیستیم. اینجا همه چیز بوی شرف و تعصب و صداقت و نشاط می دهد، حتی بدون جام! که البته ایمان دارم جام ها در راهند و به زودی به خانه میرسند. حرف ها بسیار است و اگر بنا به گفتن باشد، حداقل چند روزی باید همین جا دور هم باشیم و نه بخوابیم و نه بخوریم و بنوشیم و نه …! و فقط حرف بزنیم و با این حال آن وقت شک ندارم که ذره ای از حرفهایمان بیشتر گفته نشده است. پس بیشتر از این مزاحمتان نمی شوم. فقط یک چیز دیگر بگویم! لطفا! این آخریست! بله ما دیوانه ایم! اینجا جاییست که پسرکی در آن رشد کرد که وقتی در بازی با مسینا توپ به دستش خورد و وارد دروازه شد و داور به نشانه پذیرفتن گل، همین جایی که ما نشستیم را نشان داد، به سمت داور رفت و به او گفت که “هند” کرده است و گل باید مردود شود. با شنیدن این خبر اگر جای مارادونا و مسی و هانری و… بودم، آب میشدم و در زمین فرو می رفتم. پسری که به تازگی با نشان دادن یکی از انگشتانش در مقابل پیشنهاد زشت سران متمول من سیتی، رو سفیدمان کرد و “المپیکو، باز هم زایید“…

.
.
این داستان ادامه دارد…
منبع:آ.اس.رم27

 

مطالب مرتبط:

زده شدن حدود هزار ضربه پشت پا توسط فرانچسکو توتی

نامه توتی به دلپیرو: بدون تو احساس دلتنگی می کنم الکس

دانلود ویدئو بسیار زیبایی از برد 3 بر یک رم مقابل اینتر و 5 نکته از این بازی

از رم مى روم تا نشان بدهم از همه سرترم حتى از توتى!!

داستان‌ کودک‌ سرطانی از محک‌ تا پارالمپیک

$
0
0

 کامران شکری سالاری جوانی که در 13 سالگی مبتلا به سرطان استخوان شده بود و در طی درمان پای چپ‌اش را از دست داده بود ناامید نشد و برای زندگی مبارزه کرد و اکنون با دریافت مدال نقره پارالمپیک از افتخارآفرینان ایران است.

کامران شکری سالاری، جوان 21 ساله‌ای که در 13 سالگی مبتلا به سرطان استخوان شده بود و تحت حمایت موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان محک قرار گرفت ولی در طی درمان پای چپ‌اش را از دست داد اما نا امید نشد و برای زندگی مبارزه کرد و  با دریافت مدال نقره پارالمپیک اکنون یکی از افتخار آفرینان ایران است.

این موفقیت بزرگ بار دیگر نشان می‌دهد که سرطان پایان زندگی نیست، کامران شکری کودک بهبود یافته موسسه کودکان مبتلا به سرطان محک با کسب این پیروزی در پارالمپیک، لبخند را به تمامی ایرانیان و امید را به کودکان مبتلا به سرطانی که می‌توانند با بهره‌مندی از حمایت‌های همه جانبه در زمینه‌های درمانی و رفاهی، آینده‌ای چون او داشته باشند هدیه کرد.

موسسه خیریه محک از سال 1370 در جهت حمایت همه جانبه از کودکان مبتلا به سرطان فعالیت می‌کند و تاکنون بیش از 18 هزارکودک مبتلا به سرطان و خانواده آنها را در سراسر ایران تحت حمایت قرار داده است و این مهم با همراهی و مشارکت‌های مردمی میسر می‌شود.

کودکان بهبود یافته محک همواره نمادی از امید در دل تمامی اعضای خانواده بزرگ محک هستند. نمادی که استقامت، اراده و امید به بهبود را در دل فرزندان محک و خانواده هایشان بارور می‌کند.

حال کسب مدال نقره در رشته پرتاب نیزه توسط کامران شکری سالاری کودک بهبود یافته مبتلا به سرطان در مسابقات پارالمپیک بیانگر آن است که سرطان درمان پذیر است.

کامران شکری قهرمان ورزش دو و میدانی جانبازان و معلولان است، که با گنجینه ای از مقام‌ها و مدال‌ها که آخرینش مدال نقره پرتاب نیزه در مسابقات پارالمپیک 2012 لندن است موفقیت‌های دیگری از جمله کسب مدال طلای پرتاب نیزه با ثبت رکورد 48.12 متر و مدال برنز پرتاب دیسک در رقابت های جهانی جوانان سال 2012 آیواز در جمهوری چک را از آن خود کرده است.

از دیگر افتخارات این بیمار سابق مبتلا به سرطان می‌توان به مدال طلای پرتاب نیزه کلاس F42 در مسابقات بین‌المللی دو و میدانی آلمان- 2012 در شهر برلین، مدال طلای مسابقات بزرگسالان جهان در پرتاب نیزه- 2011، مدال طلای پرتاب نیزه در  مسابقات پارا آسیایی گوانگجو - 2011 و مدال طلاب پرتاب نیزه و افزایش رکورد جهان به میزان 3 متر و 29 سانتی متر و مدال برنز پرتاب دیسک در رقابت‌های معلولان ویلچری و قطع عضو جهان امارات متحده عربی عنوان کرد. 

با حمایت یاوران محک، کودکان مبتلا به سرطان نه تنها در مسیر بهبود گام بر می‌دارند بلکه می‌توانند قهرمانانی افتخار آفرین شوند.

منبع:مشرق نیوز

 

مطالب مرتبط:

ورزش 

پارالمپیک 2012 لندن

دانلود ویدئو کسب مدال طلا سیامند رحمان در پاورلیفتینگ پارالمپیک 2012 


زده شدن حدود هزار ضربه پشت پا توسط فرانچسکو توتی

$
0
0

اسامی کامل مدال‌آوران ایران در پارالمپیک/ ایران در جایگاه یازدهم قرار گرفت

$
0
0

ورزشکاران ایرانی با ثبت نتیجه‌ای قابل تحسین در بازی‌های پارالمپیک لندن، در پایان این بازی‌ها در رتبه یازدهم قرار گرفتند. این در حالی است که ایران در دوره قبلی پارالمپیک در پکن در جایگاه بیست و دوم قرار گرفته بود که این نشان دهنده صعود 11 پله‌ای ورزشکاران ایرانی در این جدول است.

 کاروان اعزامی ایران در بازی‌های پارالمپیک 2012 لندن در پایان با کسب 10 مدال طلا، 7 نقره و 7 برنز و قرار گرفتن در رتبه یازدهم به کار خود پایان داد تا پیشرفتی چشمگیر نسبت به آخرین حضور خود در بازی‌های پارالمپیک یعنی رقابت‌های 2008 پکن داشته باشد. در آن سال ورزشکاران ایران با کسب 5 طلا، 6 نقره و 3 برنز در رده بیست و دوم قرار گرفته بودند.

فهرست کامل مدال‌آوران ایران در بازی‌های پارالمپیک 2012 لندن بدین شرح است:

 مدال طلا:

زهرا نعمتی (تیراندازی) ـ جلیل باقری جدی (پرتاب وزنه) ـ پیمان نصیری (دوی 1500 متر) ـ محمد خالوندی (پرتاب نیزه کلاس F57/58) ـ محسن کائیدی (پرتاب نیزه کلاس F33/34) ـ جواد حردانی (پرتاب دیسک) ـ نادر مرادی (وزنه‌برداری ـ دسته 60- کیلوگرم) ـ علی حسینی (وزنه‌برداری ـ دسته 75- کیلوگرم) ـ مجید فرزین (وزنه‌برداری ـ دسته 82.5- کیلوگرم) ـ سیامند رحمان (وزنه‌برداری دسته 100+ کیلوگرم)

مدال نقره:

محسن کائیدی (پرتاب وزنه) ـ مهرداد کرم‌زاده (پرتاب دیسک) ـ سجاد نیک‌پرست (پرتاب نیزه کلاس F12/13) ـ کامران شکری سالاری (پرتاب نیزه کلاس F42) ـ عبدالرضا جوکار (پرتاب نیزه کلاس F52/53) ـ روح‌الله رستمی (وزنه‌برداری دسته 67.5- کیلوگرم) ـ تیم ملی والیبال نشسته

مدال برنز:

تیم ملی ریکرو بانوان ـ جواد حردانی (پرتاب وزنه) ـ فرزاد سپهوند (پرتاب دیسک کلاس F44) ـ علی محمدیاری (پرتاب دیسک کلاس F54/55/56) ـ علی صادق‌زاده (وزنه‌برداری دسته 100- کیلوگرم) ـ ساره جوانمردی (تیراندازی 10 متر) ـ تیم ملی فوتبال 7 نفره

منبع:ایسنا

 

مطالب مرتبط:

پارالمپیک 2012 لندن

ورزش 

داستان‌ کودک‌ سرطانی از محک‌ تا پارالمپیک

  
 
 
 

تیم ملی والیبال ایران به لیگ جهانی راه یافت/ نسل طلایی به حقش رسید

$
0
0

تیم ملی والیبال ایران که با پشت سرگذاشتن مصر یک گام به لیگ جهانی نزدیک شده بود، با پیروزی برابر ژاپن برای نخستین بار راهی رقابت‌های لیگ جهانی شد تا نسل طلایی بلندقامتان کشورمان که در سال‌های اخیر موفقیت‌های زیادی را کسب کرده بودند به حقشان برسند.

تیم ملی والیبال ایران که روز جمعه موفق شد در اولین دیدار خود با نتیجه 3 بر صفر تیم ملی والیبال ژاپن را شکست دهد، عصر امروز یکشنبه در دومین دیدار برای راهیابی به لیگ جهانی به مصاف ژاپن رفت و با برتری برابر این تیم به لیگ جهانی راه پیدا کرد.

در این دیدار که با حضور بیش از 12 هزار نفر در سالن دوازده هزار نفری مجموعه ورزشی آزادی برگزار شد، شاگردان خولیو ولاسکو گیم اول را با نتیجه 25 بر 16 به سود خود به پایان بردند تا با توجه به پیروزی 3 بر صفر در دیدار اول، برای نخستین بار در تاریخ والیبال ایران به رقابت های لیگ جهانی راه پیدا کنند. والیبال ایران با نسل طلایی خود که موفقیت های زیادی را در سالهای اخیر کسب کرده است به لیگ جهانی راه پیدا کرد.

در این دیدار شاگردان خولیو ولاسکو با نتایج 25 بر 16 ، 25 بر 17 و 25 بر 21 برابر مهمان خود به پیروزی رسیدند.

قبل از این تیم‌‎های ملی لهستان، روسیه، بلغارستان، برزیل، ایتالیا، آرژانتین، کوبا، کره‌جنوبی، آمریکا، صربستان، آلمان، فنلاند، کانادا، فرانسه و هلند به رقابت‌های لیگ جهانی راه یافته بودند و ایران شانزدهمین تیمی است که به این لیگ راه یافت. بیست و چهارمین دوره رقابت‌های لیگ جهانی سال 2013 به صورت دوره ای برگزار خواهد شد. لهستان مدافع عنوان قهرمانی این لیگ است.

منبع:خبرگزاری مهر


دانلود ویدئو مسابقه والیبال ایران و ژاپن و صعود به لیگ جهانی

$
0
0

تیم ملی والیبال ایران که با پشت سرگذاشتن مصر یک گام به لیگ جهانی نزدیک شده بود، با 2 پیروزی 3 بر صفر برابر ژاپن برای نخستین بار راهی رقابت‌های لیگ جهانی شد تا نسل طلایی بلندقامتان کشورمان که در سال‌های اخیر موفقیت‌های زیادی را کسب کرده بودند به حقشان برسند.

دانلود صحنه های حساس مسابقه اول ایران و ژاپن

دانلود صحنه های حساس مسابقه دوم ایران و ژاپن

دانلود ویدئو جشن صعود ایران به لیگ جهانی والیبال

منبع:ورزش3

 

مطالب مرتبط:

دانلود کلیپ های ورزشی

 
 

دانلود ویدئو جالبی از بازیکنانی با بیشترین بازی ملی در تیم فوتبال ایران

Viewing all 408 articles
Browse latest View live


<script src="https://jsc.adskeeper.com/r/s/rssing.com.1596347.js" async> </script>